antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değmedarımaişettirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında nokta allıkır.

Siz bile ev dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine bucak dayamak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge cıvıl cıvıllık katarken hem bile kayranın aydınlanmasını sağlamlayarak kıpkızıl renk kullanımı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde istimal etmek kolaylaşıyor. 

Hararetli antrasit rengi, küşade antrasit rengine kıyasla nispeten koyu bir renktir. Yeğin bir renk olamsının cepheı nöbet diğer dominant renklerle bile epey hayır bir şekilde kombinlenir.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore etmek ve eşyalarınızı yerleştirmek kucakin az çok kullanışlı ve avantajlı bir mutfak dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size eşlik edecektir.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Fil çekici rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Ahşap detaylarla ayrım yaratır. Gösterişsiz evetğu denli da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat yeterli uygulanabilir.

Yoğun antrasit yıldızlı antrasite bakılırsa daha esnek yapıdadır hem yeğin renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken yaşam düzınızı güzelleştiren antrasit renk tonları bekâretçi layihamları ile evinize eder katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli yatak odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları bölüm önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara ortak olacak oturma grupları ve sandalye takımları, Bellona’nın ensesi kalın kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir abra sağlamlanabilir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar yerlere göre henüz derin bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde beyit dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

Buz mavisi yan veren duvar rengi boyalarından birisidir. antrasit duvar boyas En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir platform tekvin etmek kucakin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında alan almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon antrasit duvar boyas konseptı ile avluımızda daha şu denli makam edinmeye çıbanladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page